2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETRIĆU ŽAO ZBOG KAZNE: Verovatno bi bio pun stadion – mi moramo da odradimo posao!

Objavljeno: 20.10.22 u 19:37

Žao mu je zbog publike.

Fudbaleri Partizana slavili su protiv Napretka sa 1:0, a nakon meča, novinarima se obratio trener crno-belih Gordan Petrić. On je prokomentarisao informaciju da su crno-beli lišeni podrške publike na poslednjem meču Lige konferencija u Beogradu.

Foussein Diabate UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Mi moramo da odradimo posao i moramo da izađemo na tu utakmicu. Žao mi je što je tako, verovatno bi bio pun stadion. Ali, šta da se radi. Ja sam rekao da može sve u 7 dana da se sruši i da se vratimo na staro – počeo je Petrić i dodao:

Danas smo prešli šta smo prešli. Ide nova utakmica protiv Javora. Počinje novi krug. Moramo da iskoristimo i dobijamo utakmice pa ćemo videti gde ćemo stići.

0
0

2 Komentara

  1. Sramota. Odmah kaznili Partizan, a nisu kaznili Nicu i Keln zbog međusobnog klanja navijača i divljanja na stadionu. Naše timove bi odmah izbacili iz takmičenja da se to desilo.

    0
    0
    Odgovori
    • @ Pero. Ovo je čist vandalizam i huliganstvo na utskmicama Partizana. Mnogi ne žele da dodju na utakmice zbog takvih dešavanja. Ima i lepših stvari, kako se može navijati. Da li možemo promeniti loš mentalitet?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter