0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

NOVI PAZAR DOBIO NOVOG GENRALNOG SPONZORA: U pitanju je građevinska kompanija Jadran! (FOTO)

Objavljeno: 20.10.22 u 18:54

Zajedno u nove pobede.

Kompanija „JADRAN“ novi je generalni sponzor Fudbalskog kluba Novi Pazar, pa će od danas zvanično na prednjoj stani dresa nositi logo ove pomenute firme, svim reklamnim banerima, kao i na svim ostalim zvaničnim online i štamanim materijalima.

Najpopularniji sportski klub u ovom regionu i firma sa veoma dugom istorijom koja se bavi gradjevinskim radovima, potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu do kraja ove takmičaraske sezone.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su potpredsednik FK Novi Pazar Jaho Međedović, generalni sekretar kluba Fikret Medjedović i predstavnik kompanije “Jadran” Petar Veličković.

FOTO: FK Novi Pazar

“Kao što Novi Pazar ima bogatu tradiciju u fudbalu, tako je i sa nama u građevinarstvu. Više od sedam decenija pod sloganom ‘gradimo budućnost, čuvamo tradiciju’ izvodimo radove na teritoriji cele države. Radili smo na nekim od najznačajnijih projekata u našoj zemlji. Jedan od postulata našeg poslovanje je društvena odgovornost”, kazao je Veličković.

“Duboko verujemo da je koren tradicije i budućnosti upravo u sportu. Zato smo danas ovde, da s našim prijateljima potpišemo ugovor i pomognemo da se zdrava sportska priča u fudbalskom gradu nastavi, da se klub i dalje razvija i beleži dobre rezultate. Siguran sam da će ova saradnja da bude plodonosna”, dodao je on.

FOTO: FK Novi Pazar

Potpredsednik novopazarskog kluba Jaho Međedović ocenio je da bitan momenat za nove partnera bila činjenica da je Novi Pazar najgledaniji klub u Srbiji, posle Crvene zvezde i Partizana.

“Dobili smo novog prijatelja i sponzora. Znamo koliko je period posle izlasla iz UPPR-a bio težak. Ovo je bitan momenat i podrška za nas. Nadam se da će doprineti velikom uspehu i ostavarenju naših planova po pitanju izlaska u Evropu. Posebno mi je drago što smo izašli iz nekih lokalnih sfera. Mislim da je ovo prvi korak ka prepoznavanju Novog Pazara kao fudbalskog brenda sa značajnom ulogom na domaćoj fudbalskoj sceni”, rekao je Međedović.

FOTO: FK Novi Pazar

Paraf na ugovor sa novim partnerom stavio je generalni sekretar kluba.

“Ovo je jedan od bitnijih dana u novijoj istoriji našeg kluba. Dobili smo novog generalnog sponzora, čije će ime stajati na prednjoj strani našeg dresa. Nadamo se dugoj i uspešnoj saradnji. Nadam se da ćemo je na obostrano zadovoljstvo i nastaviti”, rekao je generalni sekretar kluba Fikret Međedović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter