1
Evrokupovi

Foussein Diabate UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

KAKAV ŠOK: Partizan pred praznim tribinama u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija!

Objavljeno: 20.10.22 u 18:25

Loše vesti…

Partizan trenutno igra zaostalu utakmicu petog kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Napretka i ima prednost, ali posle meča navijače, igrače, ali i upravu mogla bi da „zaboli glava“.

Naime FK Partizan je kažnjen praznim tribinama na utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige konferencija protiv ekipe Slovackog. Takođe, crno-beli će morati i da plate novčanu kaznu od 30.000 evra.

UEFA je ovu odluku donela zbog bakljade i ubacivanja baklji u teren na meču protiv Kelna, gde je Parni valjak slavio sa 2:0.

Ovo itekako može da zabrine sve u Humskoj s obzirom da bi taj meč možda mogao da bude ključan u borbi za prolaz, ali svakako veliku šansu izabranici Gordana Petrića imaju i u Francuskoj protiv ekipe Nice.

Za sada, Partizan odlično stoji u grupi s obzirom da se nalaze na prvom mestu.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter