0
Evroliga

Gabriel Deck Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JEDAN OD NAJBOLJIH REALOVIH IGRAČA OPREZAN PRED ZVEZDU: „Ključ će biti u odbrani – čvrst su tim!“

Objavljeno: 20.10.22 u 17:45

Tražiće crveno-beli prvi trijumf.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.45 časova gostuju Real Madridu u WiZink dvorani u okviru četvrtog kola Evrolige. Sinoć su oba tima doživela poraze. Crveno-beli od Baskonije, a kraljevski klub od Olimpijakosa na svom terenu.

Tim Vladimira Jovanovića na skoru je 0-3 pred duel sa Madriđanima i jasno je da nisu baš idealan protivnik u ovom trenutku, posebno što se igra u španskoj prestonici. Sa druge strane, ni Real ne blista, jedna pobeda i dva poraza iz tri kola svakako nisu nešto čemu su se nadali.

Pred duel sa Zvezdom govorio je i Gabrijel Dek, čiji je sunarodnik, Luka Vildoza potpisao ugovor sa Beograđanima.

Moramo da igramo sa mnogo intenziteta na terenu, jer je Crvena zvezda čvrst tim sa snažnim igračima koji daju sve od sebe. Moramo da razmišljamo o sebi i trudimo se da istaknemo svoje vrline, napredujemo u svim segementima koji dosad nisu bili dobri. Mislim da će ključ utakmice biti u odbrani. Moramo da budemo dobri pozadi, ali i u napadu, da uvek tražimo najbolju moguću opciju. – rekao je Argentinac.

Poslednji duel ova dva tima bio je u Beogradu, a crveno-beli su slavili sa 65:62. Zvezda je u Madridu slavila dva puta u svojoj istoriji.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter