0
Evroliga

from left Zach LeDay Mathias Lessort Kevin Punter Ioannis Papapetrou Yam Madar during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Stark Arena on October 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI JE VREME ZA PRVI TRIJUMF U EVROLIGI: Efbet nudi sjajnu ponudu za meč Partizan – Virtus!

Objavljeno: 20.10.22 u 16:43

Daće sve od sebe da opravdaju očekivanja navijača.

Košarkaši Partizana u 4. kolu Evrolige, dočekaće Virtus Bolonju u beogradskoj Štark areni, večeras od 20.30 časova. Izabranici Željka Obradovića će protiv italijanskog velikana juriti svoj prvi trijumf u Evroligi, dok će Virtus pokušati da krene na pravi kolosek nakon poraza od Žalgirisa.

Naš beting partner Efbet, nudi odličnu ponudu za ovaj duel, a kvota na pobedu Partizana je 1.62. Sa druge strane, ako ipak mislite da Virtus, predvođen Serđom Skariolom, može do trijumfa u Beogradu, ponuđena je kvota 2.50.

Pored svega ovoga, u ponudi je još mnoštvo igara, među kojima je su i:

Partizan ukupno poena 78.5 MANJE – 1.92
Partizan ukupno poena 78.5 VIŠE – 1.97

PRODUŽETAK NA MEČU – DA – 13

Crno-beli su u proteklom kolu, igrali takođe na domaćem parketu, a u neizvesnom meču, pobedu je odnela ekipa Olimpije iz Milana. Nije Partizan imao sreće ni protiv Baskonije u Španiji, kada je poražen nakon produžetka, a deluje da je sada prilika da se sve to vrati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter