0
Domaći fudbal

Gordan Petric UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

VELIKI GOSPODIN: Petrić pričao o navijačima Partizana i Zvezde – njegove reči će oduševiti Srbiju!

Objavljeno: 19.10.22 u 16:15

Zaista lepo.

Partizan će sutra od 16.45 časova odigrati zaostalu utakmicu petog kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv ekipe Napretka.

Crno-beli u dobroj formi i raspoloženju dočekuju ekipu iz Kruševca.

Pred utakmicu govorio je za medije i šef struke Partizana, Gordan Petrić. Po ko zna put pokazao je koliki je gospodin.

Naime, usledilo je pitanje o penalu koji je dosuđen Zvezdi minulog vikenda u Kragujevcu, kao i o saopštenjima koja pljušte proteklih dana povodom predsedničkih izbora u FSS.

Ima dosta utakmica do kraja. Samo ne bih voleo da pojedini ljudi posvađaju namučeni narod, navijače Zvezde i Partizana zavade zbog tog fudbala. – rekao je Gordan Petrić.

Partizan svakako vreba svoju priliku da se dodatno približi Zvezdi na tabeli, a mnogi navijači smatraju da bi duel crveno-belih sa Vojvodinom (sutra od 18.55 časova) upravo mogao da predstavlja „zamku“ za Crvenu zvezdu.

Ako Vojvodina dobije onda je to benefit za nju. Mi ćemo videti da li možemo da su uklopimo. Ostalo je dosta utakmica do kraja, videćemo ko će koliko bodova da osvoji, na kraju ćemo podvuči crtu i videti šta kome pripada. – zaključio je trener Partizana.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter