2
Evroliga

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

SADA ZVEZDA NA SAMOM DNU: Evo kako izgleda tabela nakon kompletiranog trećeg kola Evrolige! (FOTO)

Objavljeno: 19.10.22 u 22:58

Kompletirano je i treće kolo Evrolige, a beogradski večiti rivali još uvek čekaju prvu pobedu i nalaze se na poslednjim pozicijama lige.

Crvena zvezda ima ubedljivo najgori koš-količnik od ekipa koje nemaju nijednu pobedu u dosadašnjem toku sezone, on iznosi -32 poena, dok je Partizan na -28, ali mu se ne računa -7 protiv Baskonije, jer se igrao produžetak, dok je Bajern pretposlednji sa -26.

U toku današnjeg dana, najbolji meč gledali smo u Madridu, gde je u derbiju kola Real dočekao Olimpijakos, a crveno-beli iz Grčke su preko Slukasa, koji je pogodio tri sekunde pred kraj utakmice došli do pobede na još jednom gostovanju u Španiji, a krajnji rezultat je glasio 87:89.

Pored ova dva meča, odigran je još jedan u sredu u okviru Evrolige, a Alba je deklasirala Panatinakos rezultatom 94:65.

Standings provided by Sofascore

0
0
2 Komentara
  1. ..neki od nas koji su upoznati sa konceptom kk plaqiyata, tj. kako funkcionise sistem u kom vladayu znaci i simboli, a ne reci ni zakoni, mogu bolje razumeti ovaj njihov decenijski ‘borAVakkk’ na ‘samom DNU’ u EL, i zato im je vise nego potreban „VELIKI RESET“, inace se nece uklopiti u novu LIGU-ShutKKKe Orizary, koju osnivaju uz nesebicnu pomoc sHEIKKKA bIN zAYEBA..jbg. posto u EL nemaju sta vise da traze povratkom SAMPIONA ISTE-KK PARTIZANa?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter