9
Domaći fudbal

Ostoja Mijailovic (L) and Zeljko Tanaskovic JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

PARTIZANU PRETI GUBITAK STADIONA: Obaveze vise nad glavom crno-belih tvrde iz JSD-a!

Objavljeno: 19.10.22 u 13:23

Već neko vreme bukti sukob na relaciji uprava FK Partizan i Ostoja Mijailović, a najveće posledice tog sukoba trpi samo JSD. Generalni sekretar te organizacije, Željko Tanasković tvrdi da nakon revizije dugovanja, može da dođe do gubitka Stadiona Partizana. On je rekao sledeće:

Svi znate o situacijama koje su se dešavale na Skupštini i tokom preuzimanja JSD. Revizorska kuća obrađuje dokumenta, postoje dugovanja za poreze i doprinose preko 71 milion, struja 19 miliona, voda 110 miliona dinara. Postoji hipoteka na 11.700.000 evra, vansudska, na stadion. Ukupan neki dug je oko 15 miliona evra koji je fudbalski klub napravio. Naša namera je da utvrdimo tačan dug – izjavio je Tanasković na konferenciji za medije u Medija centru.

Tvrdi da su ideje da se dođe do optimalnih uslova.

Jasno je da svi zaposleni u sportskom društvu, svi oni rade za fudbalski klub. Sve troškove, većinu, pravi fudbalski klub. Revizija će utvrditi koja su to dugovanja, ona su fakturisana. Neka dokumentacija je spaljena i ne postoji. Naša ideja je da svi klubovi imaju optimalne uslove i da spasemo našu imovinu. Ako fudbalski klub ne izvrši obaveze, izgubićemo stadion – upozorio je Tanasković, ali i dodao:

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Mi smo sad u procesu sagledavanja cele situacije. Želja nam je da tamo napravimo objekat za naše kolektivne sportove, da mogu tamo da treniraju. Jedan od najlepših restorana je bio na stadionu JSD Partizan. Naše je da pokušamo i da to vratimo u normalu. Imamo crno-beli butik, magacinski prostor, možemo da napravimo i neki muzej. Sve ove situacije koje su se desile bile su loše – rekao je Tanasklović.

Za kraj:

Čekamo reviziju, da profesionalci odrade svoj deo posla. Da vidimo koliko sportsko društvo duguje, idu kamate na to. A kad fudbalski klub duguje sportskom društvu, nema kamate. Mi smo jedan klub, a sve nedaće su nastale nedomaćinskim poslovanjem fudbalskog kluba – zaključio je Tanasković.

 

0
0

9 Komentara

  1. Stadion nije ni bio njihov, nego JNA.Sećame se da mi je kumašin pričao da je 70-tih, kada je igrao fudbal za Vojnu gimnaziju, trenirao na glavnom stadionu a prvotimci Partizana na sporednom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Država da zapleni objekat pod hipotekom, isti da sruši i da stadion „Rajko Mitić“ napokon dobije pristojan parking.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..ma neeee, kad’ KKcz nije otisla u vise nego opravdan i zasluzen ‘vecni mrak’ zbog 17 miliona e. duga (eeej bre 17 MILIONA DUGA EVRA..sto je za kosarku NEZAPAMCENO DUGOVANJE-ENORMNO I ZA Svetske OKVIRE, tj. i za najrazvijenije zemlje Eu i Sveta..!!!!!!) tj. zamrzivac LIGU-zauvekkk, nece ni stadion FKP zbog tricavih 15m e. , sto je za fudbal mizeran iznos, sto bi Dr.’Fiokkka’ iz suprotnog tabora mogao da obrazlozi-LAGANO, posto je njihov dug oko 100M e. ako ne u ovom trenutku i veci..?!
    PS..nego marLi, sta je sa revizijom por. duga u KK,i da li nam je OPROSTEN zbog starih zasluga koje ce ZAUVEK DA TRAJU=OSVAJANJEM EL U KOSARCI OD STRANE KKP ili..jbg. ako su mogli nebitnoj KKcz da oproste 17 milki e. za NISTA OSVOJENO, onda bi u najmanju ruku KK PARTIZANu zbog POKORAVANJA Evrope mogli da ANULIRAJU SVA DUGOVANJA…i da nam TO ne ‘visi’ nad glavom u sVAkoj finalnoj seriji protiv KK mutanta??!

    0
    0
    Odgovori
  4. ..ma neeee, kad’ KKcz nije otisla u vise nego opravdan i zasluzen ‘vecni mrak’ zbog 17 miliona e. duga (eeej bre 17 MILIONA DUGA EVRA..!!!!!!) tj. zamrzivac LIGU-zauvekkk, nece ni stadion FKP zbog tricavih 15m e. , sto je za fudbal mizeran iznos, sto bi Dr.’Fiokkka’ iz suprotnog tabora mogao da obrazlozi-LAGANO, posto je njihov dug oko 100M e. ako ne u ovom trenutku i veci..?!
    PS..nego marLi, sta je sa revizijom por. duga u KK,i da li nam je OPROSTEN zbog starih zasluga koje ce ZAUVEK DA TRAJU=OSVAJANJEM EL U KOSARCI OD STRANE KKP ili..jbg. ako su mogli nebitnoj KKcz da oproste 17 milki e. za NISTA OSVOJENO, onda bi u najmanju ruku KK PARTIZANu zbog POKORAVANJA Evrope mogli da ANULIRAJU SVA DUGOVANJA…??!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter