7
Fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

OGROMAN LAPSUS VLADANA TEGELTIJE: Kakvi su to Slovaci sa Partizanom u grupi!? (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.22 u 08:11

Vladan Tegeltija je poznat kao neko ko preterano ne prati sportska tešavanja koja nisu vezana za KK Partizan i reprezentaciju Srbije, ali ipak sada već kultni novinar je doživeo pravi lapsus.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

 

Naime, on je na poluvremenu meča Partizana i Olimpije, pitao kapitena fudbalske sekcije crno-belih, Slobu Uroševića kakakv meč očekuje u nastavku, a nakon što je levi bek podelio svoje mišljenje, popularni Tegeltija je rekao „Srećno protiv Nice sa Slovacima!„.

Ipak, pošto je bila velika buka u areni, nije se dobro čulo, pa ima onih koji navode da je Vladan rekao „i sa Slovacima“, što je takođe lapsus, jer je tim koji je sa Partizanom u grupi Lige konferencija, zapravo češki predstavnik.

0
0

7 Komentara

      • Sto cutite picke o pornicu na Marakani? Kakva ste vi gamad i poltroni, beskicmenjaci… Ne smete od Vucka a??? Ako bi vam Vucko jebao mamu jel bi cutali i dalje? Bi, jer ste beskicmenjaci i smrad koji bi sve prodao za malo interesa, jadno je novinarstvo sa vama…

        0
        0
        Odgovori
        • Pa.kakve veze ima pornoc sa Marakane sa bilo cim u sportu ? Pa valjda treba da podrzavamo hetero seksualne cinove. A da Vi ste navikli na one druge.. hahahaahaa..Mijailovic, Vuletic, pa Bozinov, Ivanov…. Hehehe

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter