0
ATP

Goran Ivanisevic (R) Tennis-ATP Serbia Open 2022-Practice-Novak Djokovic and Holger Rune Beograd, 17.04.2022. foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

OGLASIO SE NOVAKOV TRENER: „Uvek je bio fizički spreman – biće spreman da ostane na vrhu još tri godine minimum!“

Objavljeno: 19.10.22 u 21:46

Nole u pohodu na trofeje.

Srpski teniser, Novak Đoković, vratio se na teren, pobedama na turnirima u Tel Avivu i Astani. Posebno je važan bio turnir u Astani koji je imao snagu jednog dobrog grend slema.

Nole je došao do brojke od 90 ATP trofeja, a najviše titula ima Amerikanac, Džimi Konors – 109.

O Novakovoj želji za obaranjem rekorda, pričao je i njegov trener Goran Ivanišević.

Sve što je u vezi sa rekordima, Novaku je zanimljivo. Ostaje pitanje koliko će igrati i koliko će sve to da traje, ali u kakvom je sad trenutku siguran sam da bi mogao i na te rekorde da juriša. Uvek je bio fizički spreman, to nikada nije bio problem i ako tako ostane, uveren sam da bi još tri godine mogao da ostane na vrhu ili pri vrhu i da se bori za sve titule. – rekao je osvajač Vimbldona 2001. godine.

Goran Ivanisevic (R)
Tennis-ATP Serbia Open 2022-Practice-Novak Djokovic and Holger Rune
Beograd, 17.04.2022.
foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

Najavio je Noletovo učešće u Torinu, ali nije siguran za Pariz.

Jasno je da će Ðoković igrati u Torinu, a ostaje pitanje hoće li pre toga ići na Masters u Parizu. – izjavio je Novakov trener.

Osvrnu se i na Australijan Open i potencijalni Đokovićev nastup na istom.

Kako se ništa nije promenilo u njegovim razmišljanjima o vakcini, treba videti šta će i kako odlučiti Australijanci. – zaključio je Ivanišević.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter