1
Evroliga

photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NIKADA GORI START ŽELJKA OBRADOVIĆA: Statistika ne laže, ovako stoje stvari!

Objavljeno: 19.10.22 u 14:47

Prvu utakmicu pred domaćim navijačima u Evroligi, Partizan je u okviru 3. kola odigrao protiv Armanija iz Milana. Navijači Partizana napravili su spektakularnu atmosferu, ali nisu to iskoristili akteri na terenu. Armani je u neizvesnoj završnici slavio sa 75:80.

 

Ovo je zaokružilo najlošiji početak takmičenja kada je Željko Obradović u pitanju.

Naime, Žocu se nikada nije desilo da izgubi tri vezane utakmice na otvaranju Evrolige. On je sa sva tri trijumfa sezonu počinjao čak 15 puta, devet puta se desilo da doživi jedan poraz, dok se svega četiri puta u svojoj karijeri našao na negativnom skoru, odnosno dva poraza uz jedan trijumf.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Naravno, priliku da okrene momentum imaće već u četvrtak kada Partizan dočekuje Virtus, a ne sumnjamo da će Arena biti prepuna.

0
0
1 Komentara
  1. Jbg. ovde nesto ‘nije u redu’, po ovome ispada (sto je tacno) da IZVORNOM SRBINU, Cacaninu iz SRCA SRBIJE, DA JE NAJGORE DA RADI POSAO KOJI NAJBOLJE RADI OD SVIH NA SVETU-DOKAZANO I DA VODI SVOJ VOLJENI KLUB-KKP BAS U RODNOJ ZEMLJI, dok je kao stranac u stranim zemljama MAESTRALNO, MA SAVRSENO VODIO NEKOLIKO RAZLICITIH TIMOVA I OSVAJAO 9 Evro Liga..OVDE STVARNO „NESTO NIJE U REDU“, OBJASNJIVO iLi „NEOBJASNJIVO“..?!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..samo daliBu nije jasno o cemu se radi..!!! ZIVEO ZOC, ZIVEO PARTIZAN i ZIVELA SRBIJA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter