0
Domaći fudbal

Milan Mirosavljev (L), Dimitrios Dzinovic (M) and Nikola Savic (R) at Mozzart Prva Liga 2022/2023 match between fc IMT and fc Zeleznicar Pancevo at Bezanija Stadium on October 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

NEKOLIKO IZNENAĐENJA U KUPU SRBIJE: „Traktoristi“ eliminisali Radnički – Mladost iz Lučana šokirana u Beogradu!

Objavljeno: 19.10.22 u 18:28

Lider Prve lige pokazao koliko je jak.

Fudbaleri IMT-a savladali su Radnički iz Kragujevca rezultatom 2:1 u okviru Kupa Srbije. Ovom pobedom potvrdili su fenomenalnu formu u kojoj se nalaze.

Golove za Traktoriste postiglo su Vladimir Radočaj u 70. minutu i Miloš Luković u 72. Za Kragujevčane jedini pogodak postigao je Evandro u 81. minutu susreta.

Još jednu senzaciju priredili su fudbaleri Radničkog iz Novog Beograda. Nakon preokreta eliminisali su lučansku Mladost.

Nije izgledalo da će se ovako stvari odigrati za Mladost s obzirom da su imali prednost na poluvremenu koje im je doneo Nikola Jojić sa bele tačke.

Ipak, drugo poluvreme bilo je u znaku Radničkog. Izjednačenje je doneo Đorđević u 51. minutu, a potpuni šah-mat desio se u 72. minutu kada je Stanimirović zatresao mrežu Mladosti.

Svi rezultati:

Javor – Radnički Nbiš 0:0 (5:6, posle penala)

IMT – Radnički 1923 2:1

Jagodina – Novi Pazar 1:2

Kabel – Metalac 0:0 (4:5, posle penala)

Loznica – TSC 1:2

Polet – Radnik Surdulica 0:1

Radnički Novi Beograd – Mladost Lučani 2:1

Žarkovo – Kolubara 1:1 (5:6, posle penala)

Zlatibor – Čukarički 0:2

Mladost GAT – Voždovac 2:0

Rad – Spartak Subotica U TOKU

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter