0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija Takuma Asano (C) celebrates after scoring a goal with Bojan Matic and Djordje Ivanovic (R) Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAPREDAK PONOVO ŽELI BODOVE U HUMSKOJ: „Partizan igra najlepši fudbal, ali možemo da se suprostavimo!“

Objavljeno: 19.10.22 u 15:16

Fudbaleri Napretka gostuju Partizanu na stadionu u Humskoj, gde crno-beli žele da nastave svoj niz pobeda, a Čarapani bi da potvrde dobru formu u kojoj se nalaze. Jedan od njihovih glavnih fudbalera, Bojan Matić, nosio je crno-beli dres ranije u karijeri, a o duelu sa nekadašnjim klubom kaže sledeće.

Partizan trenutno igra najlepši fudbal u Srbiji i neće nam biti ni malo lako. S druge strane, mi smo se skockali, sad smo prava ekipa i sigurno da možemo da mu se suprotstavimo. Bez pretnje njima, treba da pružimo maksimum, pa ćemo na kraju videti za koji rezultat je to dovoljno“ kaže visoki napadač Kruševljana, nekada član crno-belih.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Napredak je upravo u Humskoj ovog proleća uzeo dva boda Partizanu i tako umnogome olakšao Crvenoj zvezdi put do titule, jer je nakon tog kiksa crno-belih sve bilo u njenim rukama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter