0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ VERUJE U PEŠIĆA: „Samo je pitanje momenta kada će kliknuti u formi i početi da postiže golove!“

Objavljeno: 19.10.22 u 17:47

Ne sumnja u svog napadača, oprezan pred Vojvodinu.

Izuzetno teško gostovanje čeka Crvenu zvezdu sutra. Aktuelni šampion Mozzart Bet Superlige Srbije ide na Karađorđe na megdan ekipi Vojvodine.

Miloš Milojević najavljuje da neće previše rotirati.

Rotirali smo određeni broj igrača, a koliko će to da bude u Novom Sadu, da li trojica, četvorica ili petorica, sve zavisi od nas, ali i od protivnika. Biće nekih promena, ali ne mnogo, i onda ćemo nastaviti tako da idemo iz utakmice u utakmicu. Sad smo imali dan više odmora u odnosu na Ferencvaroš i Radnički 1923, tako da su momci spremni i mislim da nema potrebe za prevelikim rotacijama. – započeo je on.

BELGRADE, SERBIA – OCTOBER 06: Head coach Milos Milojevic of Crvena Zvezda reacts during the UEFA Europa League group H match between Crvena Zvezda and Ferencvarosi TC at Rajko Mitic Stadium on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Vojvodina nije u najboljoj formi, ali dueli sa Starom damom uvek su derbiji, a u takvim utakmicama odlučuju detalji. Milojević smatra da ekipa Milana Rastavca ima kvalitet.

Ne razmišljamo o tome da li je Vojvodina u krizi, već idemo sa ciljem da odigramo našu utakmicu i da se podignemo na nivo na kom možemo da budemo i na kom smo bili u mnogim mečevima. To u kakvoj su formi, može da bude i plus i minus, jer smo prošle nedelje imali protivnika sa nizom pobeda, dok je sad drugačija situacija, ali dobro znamo kvalitet Vojvodine i u stručnom štabu i u igračkom kadru, tako da se više spremamo na to, nego što im pratimo formu. – kazao je trener Crvene zvezde.

Rekao je mladi stručnjak i da je Aleksandar Dragović spreman za duel u Novom Sadu. Takođe dotakao se i Aleksandra Pešića za kojeg smatra da je samo pitanje momenta kada će forma „kliknuti“.

Može tim više da radi za Pešića u smislu toga da ga stavljamo u bolje situacije za gol, iako mislim da nije bitno ko postiže pogotke dok pobeđujemo. Napadači žive od golova, ali on odrađuje dobar posao i u presingu i u stvaranju prostora za druge igrače, tako da je samo pitanje trentka kada će kliknuti u formi i početi da postiže pogotke u kontinuitetu. – izjavio je šef struke crveno-belih.

Head coach Milos Milojevic
Crvena Zvezda v Napredak during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zvezda ima čak devet pobeda u nizu nad Vojvodinom u Novom Sadu, ali sutra je nova utakmica.

Znači nam što imamo niz od devet pobeda protiv Vojvodine u Novom Sadu, ali ništa ne dobijamo na gotovo. Sutra je nova utakmica u koju moramo da uđemo koncentrisano, fokusirano i sa elanom, a ako tako bude, rezultat ne bi trebalo da izostane. – zaključio je Milojević.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter