0
Evroliga

FOTO: Starsport

BILI BERON NAKON OGROMNOG PREOKRETA: Oni su izuzetno jaki, pokazali smo karakter, još uvek pratim Zvezdu!

Objavljeno: 19.10.22 u 09:12

Prvu utakmicu pred domaćim navijačima u Evroligi, Partizan je u okviru 3. kola odigrao protiv Armanija iz Milana. Navijači Partizana napravili su spektakularnu atmosferu, ali nisu to iskoristili akteri na terenu. Armani je u neizvesnoj završnici slavio sa 75:80.

Ipak, jedan od najboljih u dresu Manekena, bio je ne baš navijačima Partizana omiljeni Bili Beron koji je nakon meča podelio svoje utiske.

Oni su jak tim, mi smo se borili i pokazali karakter. Promenili smo igru i ritam utakmice kada smo se rezultatski približili. Dobra utakmica, sve u svemu, za nas“, ocenio je Beron.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

Bila je veoma dobra atmosfera. Znali smo da će biti puno emocija i da će oni početi veoma agresivno. Imali smo dobre pozicije, ali smo promašili neke šuteve. Utakmica traje 40 minuta. Dokle god se držimo zajedno svaku utakmicu bez obziru na pobedu i poraz imamo šansu da uradimo nešto. To je sve što ću reći za sada, još je veoma rano“.

O bivšima sve najbolje, pa tako i o Crvenoj zvezdi.

Da, gledam sve vreme. Pažljivo pratim. Želim im sve najbolje“, poručio je Bili Beron.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter