0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal head coach Dragan Stojkovic Piksi and Dusan Vlahovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ALEGRI BI MOGAO KONAČNO DA POSLUŠA PIKSIJA: Selektor zna zbog čega je Dušan Vlahović usporen u Juventusu!

Objavljeno: 19.10.22 u 16:57

Možda bi Stara dama proigrala.

Od početka sezone mašinerija zvana Juventus ne funkcioniše najbolje. Jednostavno, sve pomalo utiče na to da rezultati nisu ni blizu očekivanih.

Deo medija i generalno javnosti kritikovao je Dušana Vlahovića, a neki su išli toliko daleko da čak smatraju da ga Juventus treba prodati u januaru.

Drugi pak smatraju da je jedini i glavni problem Maks Alegri i njegove taktičke zamisli koje nikako ne odgovaraju napadačima, pa samim tim ni Dušanu Vlahoviću.

Čini se kako je i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, počeo da uviđa loše stvari u taktici svog italijanskog kolege koje itekako loše utiču na igru celog tima, pa i srpskog napadača.

Juve je drugačije igrao u odnosu na ono što sam ja gledao ranije, slabiji su u odbrani i zbog slabe zaštite veznog reda imaju malo intenziteta i ne mogu da vertikalizuju napade. Zbog ovoga je Vlahović usporen u onome što najbolje radi, ne može da napada dubinu svojim šutem kao sprinter. – rekao je Piksi.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter