0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VILDOZA PRED DUEL SA BIVŠIM KLUBOM NA KOM NEĆE NASTUPITI: Kada tim bude kompletan videću šta sve imamo!

Objavljeno: 18.10.22 u 21:59

Luka Vildoza neće nastupiti na meču protiv Baskonije koji je na programu u sredu u Vitoriji sa početkom u 20 časova i 30 minuta.

Prvi Argentinac u istoriji Košarkaškog kluba Crvena zvezda, još uvek čeka kada će i da li će moći da igra utakmice za crveno-bele. Bez obzira na to, on je otputovao u Španiju sa ekipom, a izneo je i svoja očekivanja od ovog meča:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Čudno je što ću igrati protiv Baskonije, jako je čudno, ali sada sam ovde i razmišljam samo o Crvenoj zvezdi, mojim saigračima i tome da dobijemo neke utakmice. Zaista cenim to što je Baskonija uradila za mene tokom cele moje karijere, ali sada ovde igram košarku. Konkurencija u EL je velika i teška, potrebni su nam poenteri, a Nedović je povređen, ali se vraća uskoro. Kada tim bude kompletan videću šta sve imamo. Možemo da se “pobijemo“ sa svima, pogotovo ovde kod kuće“ zaključio je Vildoza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter