0
Evroliga

Aleksandar Nikolic hall during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VILDOZA BESAN NA BASKONIJU: „Imao bih dodatnu energiju protiv njih, najviše zbog navijača!“

Objavljeno: 18.10.22 u 15:41

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza, našao se u žiži javnosti zbog raznih spekulacija da njegov transfer u crveno-bele nije legitiman, od strane njegovog bivšeg poslodavca Baskonije, ipak aktuelni srpski šampion, sinoć je otklonio sve dileme. Potom se i sam plejmejker oglasio u razgovoru za Sport Klub.

„Veoma sam uzbuđen. Da budem iskren, već sam umoran. Juče je bio težak dan, sa svim tim medicinskim stvarima, ali ovde sam sada, trenirao sam i počinjem da se vraćam polako. Srećan sam što sam ovde, naročito zbog navijača i saigrača koji su me sjajno dočekali“, rekao je Vildosa za SK i dodao:

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Sve je prošlo u redu, jedva čekam da se vratim na teren. Znao sam da su navijači ludi, da su sjajna podrška, mnogo sam srećan što ću igrati pred njima. Ali protekli mesec je bio veoma težak za mene u Milvokiju, nisam trenirao uopšte, bilo mi je baš teško. Imao sam neke ponude, ali sam na kraju izabrao Zvezdu. Beograd je divan grad za igrati u njemu, kao što sam već rekao, najviše zbog navijača“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter