3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI SVE NAVIJAČE ZVEZDE: Miljenik Zvezdaša u petak na ‘Marakani’! (FOTO)

Objavljeno: 18.10.22 u 22:16

Iskusni stručnjak je ostavio dubok trag na klupi crveno-belih!

Na zvaničnom Tviter nalogu FK Crvena zvezda pojavila se vest koja je ubrzo oduševila sve navijače i simpatizere crveno-belih boja. U novoj epizodi emisije ‘Legende Marakane’ gost je nekadašnji šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije, Vladan Milojević.

Popularni Miloje nizao je uspehe na klupi kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić’, a navijači će njegovo gostovanje imati priliku da gledaju u petak, u terminu od 20 časova na zvaničnoj klupskoj televiziji. Vladan je pričao o dolasku na ‘Marakanu’, sklapanju tima sa kojim je ispisao stranice istorije kluba i mnogim drugim stvarima.

Iskusni stručnjak sada predvodio slavni kiparski Apoel, a sa Zvezdom je u dva navrata igrao Ligu šampiona, jednom Ligu Evrope, a osvojio je i dve titule u Mozzart bet Superligi Srbije.

0
0

3 Komentara

  1. Miloje ti si bio i ostaćeš Najbolji trener naše najbolje i najlepše Crvene Zvezde. Vrati se Miloje. Zvezda te Zove. Vrati se Miloje u svoju kuću svoju ZVEZDU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter