0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@official_rafc

USKORO ĆE IM ZABRANITI I DA MISLE SVOJOM GLAVOM: Naingolan suspendovan na neograničeno, evo šta je razlog! (FOTO)

Objavljeno: 18.10.22 u 13:41

Radža Naingolan, dugogodišnja zvezda Serije A, vratio se u svoju domovinu gde nastupa za Antverpen, koji je prošlo kolo u prvih deset minuta primio tri gola od Standarda, i tako završio nakantan u Liježu. Neposredno pre meča, veznjak je uhvaćen sa električnom cigaretom, što je navelo klub da ga suspenduju na neigraničeno.

„Antverpen je obavio razgovor sa Radžom Naingolanom o njegovom ponašanju generalno i tome kako ono utiče na klub i ekipu. Doneta je odluka da Radža bude suspendovan na neodređeno vreme. Takođe mu je jasno rečeno šta klub očekuje od njega u narednom periodu“, poručili su iz Antverpena.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Fudbaler se nevoljno izvinio.

„Žao mi je zbog onoga što sam uradio. Bilo je pogrešno, ali u datom trenutku nisam bio svestan toga. Klub je doneo odluku koju mogu samo da prihvatim, mada mislim da je prestroga. Pokušaću da u daljem periodu doprinosim na ovaj ili onaj način“, napisao je Naingolan na svom Instagram nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter