0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SRPSKI TENISER BODRIO PARTIZAN: ‘Borili su se do kraja, atmosfera je bila savršena!’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.22 u 23:59

Crno-beli u četvrtak od 20:30č dočekuju Virtus iz Bolonje!

Prvu utakmicu pred domaćim navijačima u Evroligi, Partizan je u okviru 3. kola odigrao protiv Armanija iz Milana. Susret popularnih Manekena iz ‘grada mode’ i beogradskih crno-belih , počeo je u terminu od 20 časova i 45 minuta. Navijači Partizana napravili su spektakularnu atmosferu, ali nisu to iskoristili akteri na terenu. Armani je u neizvesnoj završnici slavio sa 75:80.

Među brojnim poznatim licima u Štark Areni našao se i srpski teniser, Dušan Lajović, koji je u razgovoru za Sport Klub izneo utiske posle meča.

-Dugo ih nisam gledao uživo. Atmosfera je bila savršena. Borili su se do kraja i žao mi je što nisu pobedili. Bila je ovo bitna utakmica, nadam se da će u četvrtak uspeti da pobede. Uživao sam u utakmici, gledajući timski sport i ovakvu publiku. Nadam se da ću doći u četvrtak, ako ne otputujem – poručio je srpski teniser, Dušan Lajović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter