0
Evropske lige

from left Srdjan Babic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Sergej Milinkovic-Savic Andrija Zivkovic Aleksandar Mitrovic Sasa Lukic Erhan Masovic celebrate Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MITROVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE SLAB NA ITALIJANE: Evo koga najviše voli i šta kaže o Srbima u Italiji!

Objavljeno: 18.10.22 u 15:17

Aleksandar Mitrović igra u jako dobroj formi, povećao je svoj golgeterski konto prošlog vikenda, kada je bio precizan protiv Bornmuta, ali je iskoristio priliku za italijanske medije da prokomentariše saigrače iz reprezentacije, pre svega Dušana Vlahovića.

„Baš sam gledao derbi Torina. Vlahović je dao sjajan gol, kao pravi napadač. Dušan je imao dve šanse i dao gol, sjajan refleks. Lepo je bilo videti petoricu mojih saigrača u derbiju. Često pratim Seriju A, jer u Italiji igra mnogo Srba, a i sam sam u prošlosti bio blizu Rome… Sad mi je veoma lepo u Engleskoj, ali nikad ne reci nikad. Uz Romu, slab sam i na Napoli i navijače Azura“, rekao je Mitrović i dodao:

„Odlično se razumemo i osećamo se odlično kada igramo kao par, jer jedan drugom pomažemo, kao što selektor Stojković i traži od nas. Nadamo se da ćemo imati izvanredno Svetsko prvenstvo, jer ćemo sigurno i u Kataru igrati napadački.“

Malo i o Filipu Kostiću.

„Di Marija je šampion, ali Kostić je moje omiljeno krilo u Juventusu. On je jedan od najboljih krilnih igrača sa kojima sam delio teren. Ako ga stavite u poziciju u kojoj može da iskoristi svoj potencijal vratiće vam centaršutevima i asistencijama. Govorim to kao prijatelj, ali i iz iskustva. Nekoliko golova sam postigao zahvaljujući Kostiću“, zaključio je srpski golgeter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter