0
Evroliga

Head coach Ettore Messina (C) Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22 Beograd, 01.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

MESINA SVESTAN ŠTA IH ČEKA U BEOGRADU: ‘Vrelu atmosferu ćemo iskusiti u dvorani!’

Objavljeno: 18.10.22 u 18:23

Olimpiju očekuje ‘pakao’ večeras u krcatoj Areni!

Košarkaši milanske Olimpije večeras od 20.45 gostuju ekipi Partizana u okviru trećeg kola Evrolige. Izabranici Etorea Mesine ovogodišnje učešće u najjačem takmičenju evropske klupske košarke otvorili su sa pobedom nad Asvelom i porazom od Albe. Sada stižu u Beograd, gde ih očekuje izuzetno teško gostovanje Partizanu.

‘Velika prilika za nas da se ponovo sretnemo sa momcima koji su nam dali mnogo u prošlosti, Kevinom Panterom i Zekom Ledejom. Imamo vleiko poštovanje za trenera Obradovića i Partizan. Svesni smo da nas čeka teška utakmica. Moraćemo dobro da branimo prodore iz driblinga i zaštitimo se od njihove tranzicije, to će biti ključne stvari, uz neophodnu adaptaciju na vrelu atmosferu koju ćemo iskusiti u dvorani.’ – rekao je iskusni Mesina i potom dodao:

Zach LeDay (L) James Nunnally and Kevin Punter (R)
KK Partizan Media Day at Stark Arena on October 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Pretrpeli smo težak poraz kod kuće i ova nedelja će biti izuzetno važna za nas, sa dve utakmice na strani u nizu. Čeka nas težak susret u Beogradu u jednoj od najboljih atmosfera u Evropi, a pred njima je prva utakmica u Evroligi kod kuće. Ipak, u uvodnoj fazi sezone je bitnije da se posvetimo sebi, kako da napredujemo korak po korak, svakim danom.’ – zaključio je Etore Mesina.

Olimpija je pre dva dana igrala duel italijanskog šampionata sa ekipom Brindisija i tom prilikom su slavili 83:82, trojkom u zadnjim momentima utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter