0
Evroliga

Vladimir Jovanovic Crvena zvezda - Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JOVANOVIĆ UOČI DUELA SA BASKONIJOM HVALIO NOVO POJAČANJE: ‘Luka je igrač će nam mnogo značiti – Baskonija igra fenomenalno!’

Objavljeno: 18.10.22 u 17:23

Zvezda želi da uradi ono što Partizan prethodne sedmice nije uspeo!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Baskonije, a uprkos brojnim navodima, Luka Vildoza otputovao je sa timom. Trener Vladimir Jovanović o Vildozi imao je samo reči hvale.

‘Svaki igrač na toj poziciji nama znači. Imali smo problema sa povredama. Luka je igrač dobro poznatih kvaliteta i sigurno će nam veoma značiti. Biće mu potrebno neko vreme da se uklopi u tim i sistem, ali očekujemo da bude pojačanje.’ – reči su šefa stručnog štaba.

FOTO: KK Crvena zvezda

Izabranici trenera Jovanovića nešto odmorniji putuje na ovaj meč, jer je duel sa Cedevita Olimpijom otkazan zbog problema sa COVID-19.

‘Kada smo saznali da je utakmica sa Cedevitom Olimpijom otkazana, okrenuli smo se pripremi susreta sa Baskonijom. Znamo da nas očekuje duplo kolo, putujemo u Španiju gde nas čekaju dva veoma zahtevna protivnika. Baskonija igra fenomenalno u poslednje vreme. Protiv Partizana je pokazala da može da dobije i izgubljenu utakmicu, posle toga je u i španskom prvenstvu protiv Saragose odigrala sjajno, ubacila 60 poena za poluvreme, 16 trojki na kraju uz fantastične procente i to je nešto što ih krasi od početka sezone – brza igra i veliki broj šuteva za tri. Veoma su nezgodan protivnik i moramo da odigramo našu najbolju košarku, da imamo energiju, koncentraciju da zatvorimo neke stvari za koje smatramo da su potrebne i da im oduzmemo to nešto od čega zavisi njihova igra.’ – zaključio je on.

Ben Bentil (R) reacts during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Crveno-beli’ su pretrpeli dva uvodna poraza na startu Evrolige. Prvo ih je na strani nadigrala ekipa Anadolu Efesa, da bi potom kod kuće ispustili pobedu protiv grčkog Panatinaikosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter