0
FIBA Liga šampiona

FOTO: FIBA

IGOKEA POLOVIČNA POSLE PRVA DVA KOLA LŠ: Nimburk pao u Laktašima! (FOTO)

Objavljeno: 18.10.22 u 21:28

Igokea je nakon poraza u prvom kolu od turskog Bašakšehira došla do ubedljive pobede protiv Nimburka, a rezultat je glasio 91:74.

Brajan Kraford je bio ubedljivo najbolji pojedinac ovog meča, a češkom predstavniku je ubacio čak 33 poena uz osam asistencija, nisu ni ostali košarkaši ekipe iz Laktaša bili mnogo manje raspoloženi, pa su tako Kendrik Rej i Nikola Tanasković dali po 16 poena. Kod Nimburka, Gerel Simons je postigao 18, Marek Klasen 14, a Nejt Votson 12 poena.

FOTO: FIBA

Igokea je tokom prve četvrtine imala prednost od pet poena razlike, na poluvremenu je bio rezultat 39:32 u korist domaćina. Tokom trećeg kvartala, Igokea je pobegla na 46:32, ali se Nimburk nije tek tako predao.

Uspela je ekipa iz Češke, uoči poslednje četvrtine da stigne do minus pet – 56:61, ali je odmah usledio odgovor Igokee, koja je pojača stepen agresivnosti u oba smera, ponovo stekla dvocifrenu prednost koju nije ispuštala do samog kraja meča.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter