1
Evrokup

Foto: Twitter/@KKBuducnostVOLI

BUDUĆNOST ZGAZILA SLASK: Podgoričani slavili sa plus 40 u Vroclavu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.22 u 23:48

Košarkaši Budućnost Voli su slavili na gostovanju Slasku u Vroclavu 58:98 (21:26, 11:24, 15:21, 10: 27).

Utakmicu je odlično otvorio Alfa Kaba, koji je nakon ofanzivnog skoka moćno zakucao. Brzo međutim pravi dva faula, pa je Jovanović poslao u igru Kamenjaša. Bel Hejns je imao dobro otvaranje pogođena trojka, pa ulaz uz dve asistencije na startu meča.

Dobar ritam ekipe je pratio i Jagodić Kuridža koji je vezao dve trojke za rano vođstvo 9:18. Ipak, sa 11 poena prednosti, do kraja četvrtine domaći su uspeli da svedu na svega pet poena, trojkom sa zvukom sirene Lukaša Kolende. Slask je prišao na četiri poena zaostatka, ali ponovo iz dobrih odbrana Budućnost je došao do serije 7:0.

Pogotkom Drobnjaka iz ulaza ponovo je bilo plus 11 koliko je iznosila najveća prednost do tada na meču u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu, Budućnost je ušla opuštenije, pa ekipa iz Vroclava serijom 7:0 smanjuje razliku na deset poena razlike. Tada se upalio Kameron Rejnolds, koji je ubacio tri trojke, a ispratio ga je i Drobnjak sa jednom, pa je već u trećoj deonici utakmica bila rešena.

Krajnji rezultat iznosio je čak plus 40 u korist Podgoričana.

Rejnlods je meč završio sa dvadesetjednim poenom (5/10 za tri) uz sedam skokova, Kaba je imao 17 uz 6 skokova i čak 4 ukradene lopte, Drobnjak je ubacio 13, Kamnjaš je završio sa 10 poena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter