1
Domaći fudbal

Nemanja Motika (L) and Endre Botka Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDU IPAK NIJE ZVAO REAL MADRID U SUPERLIGU: Otkrivena prava istina, oglasili se iz redova srpskog šampiona!

Objavljeno: 17.10.22 u 15:57

Evo o čemu se radi.

Iako je Mozzart Sport u toku dana preneo da je Crvena zvezda dobila poziv Reala iz Madrida, da učestvuje u pilot takmičenju koje je zamišljeno kao projekat za Superligu, ti navodi nisu istiniti. U pitanju su bili omladinci, a o čemu se tačno radi, objašnjeno je iz Crvene zvezde, čime su otklonjene sve dileme.

Nije reč o projektu Superlige. Ovo je reč o nekim arapskim klubovima, koji žele da njihovi omladinci imaju najjače utakmice u Evropi, koje su bazirane u Madridu. Tamo organizuju te utakmice, podeljene u dve grupe. Ovo ne organizuje Real Madrid, ovo se radi već nekoliko godina unazad – saopšteno je iz Crvene zvezde.

FOTO: Crvena zvezda

U prilogu je i raspored utakmica, koje će omladinci Crvene zvezde odigrati u narednom periodu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter