0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZVEZDE VEČERI STIŽU NA CEREMONIJU: Supruga Realovog golmana ‘ukrala’ slavu fudbalerima! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.22 u 20:23

Sve je spremno za spektakl!

Prestižnu fudbalsku nagradu ‘Ballon d’Or‘ (Zlatna lopta), večeras će tradicionalno u Parizu srećnom dobitniku dodeliti ‘France football‘.

Rangirani su svi kandidati, osim 10 najboljih, koji u ovim momentima upravo pristižu na svečanu ceremoniju. Napadač Juventusa i reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, završio je na 17. mestu konačne rang liste.

Glavni favorit za osvajanje titule nezvanično najboljeg igrača na planeti je franucski golgeter, Karim Benzema. Najozbiljniju konkurenciju slavnom kapitenu Real Madrida čine Robert Levandovski (Barselona) i Kilijan Mbape (Pari Sen Žermen). Ipak, ne bi trebalo da postoji ikakva dilema, jer je Benzema kako individualno, tako i ekipno, bio najdominantniji.

Fudbaleri upravo stižu na popularnu lokaciju, a veliku pažnju privukla je supruga golmana Real Madrida, Tiboa Kurtoe. Prelepa Mišel je oduševila svojim izgledom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter