0
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic Milos Vazura Dodela priznanja Zlatna Lopta Fudbalskog Saveza Srbije Decembar 17. 2018. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

VAZURA PROGOVORIO O ZVEZDI: „Saopštenje Crvene zvezde je veoma nekorektno, počeli su sa spinovima!“

Objavljeno: 17.10.22 u 11:52

Osuo paljbu.

Generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura, gostujući na TV Prva, dotakao se zategnutih odnosa Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije.

Smatra da je saopštenje koje su crveno-beli izdali ovim povodom krajnje nekorektno.

Saopštenje Crvene zvezde je veoma nekorektno, to je uvod u nešto što njima ide na ruku i ne tiče se samo pitanja ko će da vodi Fudbalski savez Srbije, nego su počeli sa njihovim dobro poznatim spinovima. Imamo normalan odnos sa Zvezdom, službeni da tako kažem, ali to njihovo saopštenje vodi u smeru koji nije sportski. Ponovo ističu da će njima neko da im otima titulu, prave se scene unapred, a imamo, recimo, jučerašnju utakmicu i sporan jedanaesterac, mada nije moje da komentarišem sve to, niti smem da komentarišem, no sve je to deo marketinga i pritiska na sudije. Mi se time ne bavimo… – kaže direktor Partizana.

Potom je dodao:

Pominju i licitiraju ko će biti predsednik Saveza, Partizan ne želi da se meša u to, niti odlučuje, glasaćemo, naravno, jer imamo predstavnika u krovnoj organizaciji. Međutim, nije mi jasno zašto bi neko bojkotovao Skupštinu, neće da učestvuje. Morate da učestvujete i da predložite nekoga, ako imate svog kandidata, a ne ovako. To nije u redu. – zaključio je Vazura.

Zvezdan Terzic Milos Vazura Svetozar Mijailovic i Milorad Vucelic Dodela priznanja Zlatna Lopta Fudbalskog Saveza Srbije Decembar 17. 2018. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Podsećamo, Zvezda je nedavno preko agencije Tanjug izdala saopštenje u kojem je poručila da neće učestvovati na izborima na kojima je jedini kandidat za predsednika Nenad Bjeković.

U Zvezdi već vide šta je cilj čelnika FSS, preko Sudijske organizacije, po svaku cenu sprečiti Crvenu zvezdu da osvoji šampionsku titulu jer ove godine prvak ide direktno u Ligu šampiona. Najbolje je da ugase Zvezdu, Zeka i Bjeka opet će da vode fudbalsku Srbiju, Danilovic vodi KSS, Bjekovic FSS, Tomislav Karbadžić bio je pre njega…. Što je puno puno je. – glasila je poruka sa Marakane, a preneo je Tanjug.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter