0
Domaći fudbal

head coach Dejan Djurdjevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŠVABA PONOVO NAPUSTIO KOLUBARU: Legenda OFK-a otišla, da li će se opet ekspresno vratiti!?

Objavljeno: 17.10.22 u 17:03

Već neko vreme traje ljubav-mržnja odnos između uprave Kolubare i njenog trenera Dejana Đurđevića, koji je ovog proleća već napuštao Lazarevac, ali se ekspresno vratio. Da li će tako biti i ovaj put videže

Veliko mi je zadovoljstvo što sam dve godine bio trener superligaša iz mog grada. Kolubara je klub u usponu, koji napreduje i želim im svu dalju sreću. Zahvaljujum se gospodinu Steviću, predsedniku kluba Uroševiću, svim zaposlenima u klubu, kao i svim igračima sa kojima sam ove dve godine srađivao„, poručio je Đurđević.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

„Zahvaljujemo se gospodinu Đurđeviću na svemu što je do sada uradio za naš klub. Prijatesljki smo se rastali i želimo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere. Vrata Kolubare će mu uvek biti otvorena“, rekao je predsednik kluba Dragiša Urošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter