0
Evropske lige

from left Luka Jovic Nikola Maksimovic Milos Veljkovic and goalkeeper Marko Ilic Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PIKSI MOŽE DA ODAHNE: Štoper reprezentacije Srbije vraća se utakmicama ove nedelje!

Objavljeno: 17.10.22 u 15:14

Već je krenula briga.

Povrede su u fudbalu česte, ali kad dođu pred Mundijal onda to nikako nije dobro. Miloš Veljković je doživeo povredu zbog koje morao da preskoči duel sa Majncom prethodnog vikenda.

Ipak, danas iz Bremena stižu pozitivne vesti.

Verder se sprema za duel sa Paderbornom u Kupu Nemačke koji je na programu u sredu, a trener zeleno-belih, Ole Verner, potvrdio je da je Veljković ponovo u stroju.

Ne mogu da računam na Manuela Mboma i Nikolaja Rapa. Pod znakom pitanja je Marko Fridl, ali vraćaju se Leo Bitenkurt i Miloš Veljković. – rekao je Verner.

Veljković je standardni štoper i prvotimac Verdera, sve mečeve u Bundesligi je odigrao do početka do kraja, osim već spomenutog susreta sa Majncom.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter