0
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric during the Partizan v Cukaricki - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ SVESTAN KVALITETA PARTIZANOVOG KREATORA: Teško ćemo u budućnosti naći takvog fudbalera!

Objavljeno: 17.10.22 u 12:58

Zabeležili su novi trijumf.

Fudbaleri Partizana su u nedelju u derbiju kola Mozzart Bet Superlige Srbije savladali ekipu Čukaričkog sa 3:2. Pogotke za srpskog vicešampiona postigli su Belić, Pavlović i Urošević, a na Gordana Petrića, poseban utisak je ostavio Bibras Natho, za koga je imao samo hvalospeve.

Njegova lucidnost, iskustvo. Fudbalska, ali i inteligencija kojom raspolaže… Teško ćemo u budućnosti naći fudbalera kao što je on – istakao je trener crno-belih.

VESTI O PARTIZANU:

Potom je istakao i da je njegov tim na ovom susreutu bio nešto sporiji u pojedinim momentima, ali da nema šta da zameri.

Nije meni vruća glava, uvek sam ja hladan. Bili su spori sa loptom, nekad reakcija nije bila ista kao kad ste sveži i sigurni, a to sve dolazi fizičkom spremom. Samo da su malo iskusniji, nemam šta da zamerim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter