0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

PEŠIĆ SE OGLASIO PRVI PUT POSLE EVROBASKETA: ‘Pričaju da sam dementan! Niko me nije pozvao!’

Objavljeno: 17.10.22 u 21:16

Legendarni stručnjak se osvrnuo na komentare javnosti!

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da opravda ulogu favorita i dođe do medalje na Evropskom prvenstvu u košarci, održanom septembra meseca. Orlovi su takmičenje završili u osmini finala, kada su poraženi od tog dana fenomenalne Italije.

Selektor Srbije, Svetislav Pešić, nije se vratio u Beograd sa ostatkom ekipe, već je ostao u Nemačkoj iz privatnih rezultata. Pešić izuzev intervjua za sajt Košarkaškog saveza Srbije nije govorio za medije sve do sada. Legendarni stručnjak je gostovao u emisiji Top Gol sa Bahom, u produkciji TV Sport Klub.

-Od kada se završilo Evropsko prvenstvo, preko mesec dana, mene niko nije zvao. Niti jedan novinar. Niko. Apsolutno niko! Oni su napisali to što su napisali. Da nisam došao ovde u Sarajevo i da ne pričamo o košarci, ovo je prvi intervju – rekao je popularni Kari i dodao:

Ja sam trener 40 godina. I to moje kolege kažu – nije na vreme uzeo tajm-aut… Zašto Jokić nije počeo zadnju četvrtinu… On je demencija… Već zaboravlja… Star je, košarka mu je od pre ne zna se koliko godina. Ja se ponekada pitam, da li oni uopšte gledaju te utakmice  – poručio je legendarni trener.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter