0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers Srbija v Ukrajina Dusan Tadic (C) celebrates after scoring a goal with Nemanja Gudelj (L) and Adem Ljajic (R) Beograd, 17.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OVO BI BILA VELIKA SENZACIJA: Nekadašnji reprezentativac Srbije bio na pragu potpisa za klub iz Superlige!

Objavljeno: 17.10.22 u 14:17

To bi bilo nešto specijalno.

Novi Pazar je u jednom trenutku šampionata bio apsolutni hit Mozzart Bet Superlige Srbije, a i dalje igraju dobro i drže visoko mesto na tabeli.

Letos je kao bomba odjeknulo da Adem Ljajić trenira sa Pazarcima, a odmah su krenule i špekulacije kako bi na kraju mogao obući dres Novog Pazara.

Doskorašnji šef struke kluba Pazaraca, Vladimir Gaćinović, napustio je klupu zbog privatnih razloga, ali je otkrio da je Adem zapravio bio jako blizu prelaska u Novi Pazar, ali se na kraju odlučio za Tursku.

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers
Srbija v Ukrajina
Adem Ljajic
Beograd, 17.11.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Drago mi je da je bio tu. Oduševio se homogenošću ekipe i uverio da sve što postižemo nije slučajno. U jednoj dozi opuštenosti, priznao mi je i da je bila tanka linija između njegovog dolaska u Novi Pazar i odslaska vani, koji se na kraju i dogodio potpisom za Karagumruk. To je pokazatelj da smo radili dobar posao. – izjavio je Gaćinović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter