0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

NAJVEĆE POJAČANJE PRELAZNOG ROKA STIGLO U BEOGRAD: Vildoza poručuje: „Ovde sam da pokažem da znam da igram košarku – Zvezda je veliki klub!“

Objavljeno: 17.10.22 u 08:19

Prvi Argentinac u istoriji kluba.

Sinoć je na beogradski aerodrom sletelo najvrednije pojačanje KK Crvena zvezda u ovom prelaznom roku – Luka Vildoza.

Ističe u NBA ligi nije dobio pravu šansu i da je veoma srećan što je u Beogradu.

Osećam se sjajno, uzbuđeno. Nisam dobio šansu kakvoj sam se nadao u NBA, ovde sam da pokažem da znam da igram košarku. Srećan sam što sam došao, Zvezda je veliki klub. – rekao je argentinski košarkaš.

Kaže da je gledao utakmicu protiv Panatinaikosa.

Gledao sam utakmicu protiv Panatinaikosa i atmosfera je bila sjajna. Igrao sam pred Zvezdinim navijačima i bilo je neverovatno. Jedva čekam da stanem pred njih i pokažem im ljubav. – izjavio je bivši igrač Milvokija, pa zatim dodao.

Znam nekoliko saigrača, nismo delili svlačionicu, ali znam šta im je potrebno i jedva čekam da se im pridružim. – istakao je Luka.

Za kraj podsetio se perioda u NBA.

Period u NBA mi je izuzetno pomogao. Fizički se osećam bolje, snažnije. Ostaje samo da pronađem takmičarski ritam. Biće teško na prvim treninzima i utakmicama, ali radujem se izazovu. – zaključio je Vildoza.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter