0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_English

KONAČNO SE I ON OGLASIO POVODOM SITUACIJE: „Dremao sam kada se ta informacija pojavila!“

Objavljeno: 17.10.22 u 12:43

Demantovao glasine.

Pre par dana odjeknula je vest da je Kilijan Mbape nezadovoljan u Parizu i da želi već u januaru da napusti Pari Sen Žermen.

Nakon velike pobede u derbiju nad Olimpikom iz Marseja, mladi francuski napadač se konačno oglasio.

Nisam tražio da napustim PSŽ. Nisam besan na klub, srećan sam. Šokirala me ta vest kao i sve druge. Ljudi misle da ima veze sa mnom, ali uopšte nema. Dremao sam kada se ta informacija pojavila, a moja porodica je bila na utakmici mlađeg brata. Sve nas je zatekla. To je potpuna izmišljotina. – kaže Mbape.

Podsećanja radi, on je u maju produžio ugovor koji ga obavezuje da u prestonici Francuske ostane do juna 2025. godine.

Ja sam fudbaler, najvažnije mi je da igram i da dam sve od sebe. Zna se šta znači igrati u PSŽ-u, moraš da budeš spreman. Upozorovamo fudbalere koji dolaze u naš klub. Fokusirani smo na pobede i osvajanje trofeja. Predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi? Nisam ga video po završetku meča sa Olimpikom. Video sam ga pre početka meča, poželeo nam je sreću. – zaključio je Kilijan i tako stavio tačku na priče koje su kružile.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter