0
Košarka

FOTO: Twitter/@olympiacosbc

KAD BARCOKAS SAVETUJE SPANULISA: „Nešto što morate da poželite svakom treneru je to da dobije otkaz!“

Objavljeno: 17.10.22 u 10:17

Malo čudno, ali ajde.

U drugom kolu grčkog košarkaškog šampionata sastali su se Olimpijakos i Peristeri. Crveno-beli su ubedljivo slavili 101:79. Tu ne bi bilo ništa čudno da trener Peristerija nije proslavljeni Vasilis Spanulis, legenda Olija.

Dočekan je veoma lepo u svojoj dvorani, a njegov tim se nije predao bez borbe. Nakon meča Jorgos Barcokas, trener Olimpijakosa, udelio mu je jedan interesantan savet.

Nikada ne delim savete, ali nešto morate da poželite treneru to je da – dobije otkaz. Najbolja stvar koja može da se desi jednom treneru je da bude optušten. Ne govorim o Vasilisu, već uopšteno. Onda postaviš stvari gde treba, vidiš koje su stvari važne, koje nisu. A svakom se desi. Svakom se i desilo. I najuspešniji treneri su u jednom trenutku imali lošu sezonu. U nekom trenutku, svakome od nas je potreban otkaz da bismo karijeru promenili nabolje. – istakao je šef struke Olimpijakosa.

Čini se da mu je veoma drago što je Vasilis pronašao svoje mesto za početak trenerske karijere.

Fantastično! Trenerska profesija je drugačija od one igračke. Ima tu dosta trenja i dobro je što je Vasilis u idealnom scenariju, u klubu koji će mu dati mogućnost da se razvija bez prevelikog pritiska. U prvensvu Grčke nije toliko važno da li si treći ili peti i on će polako sticati iskustvo. – zaključio je Barcokas.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter