0
Domaći fudbal

Kings Kangwa (L) and Ricardo Gomes Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IZNENAĐUJUĆA ODLUKA: Pomerena satnica mečeva Zvezde i Partizana koji se igraju u četvrtak – evo i zašto!

Objavljeno: 17.10.22 u 15:51

Uzbudljivi dueli pred nama.

Očekivano, večiti rivali su se mučili za vikend nakon napornih evropskih obaveza. Ipak, i jedni i drugi su pronašli svoj put do pobede.

Takmičenje u Mozzart Bet Superligi nastavljaju već u četvrtak kada će igrati mečeve koji su odloženi zbog obaveza večitih u Evropi.

Partizan će ugostiti Napredak dok će Crvena zvezda gostovati u Novom Sadu ekipi Vojvodine. Dueli su trebali da počnu u 17 odnosno 19 časova, ali zbog molbe Arene sport pomereni su za par minuta unazad.

Zbog usklađivanja sa programskom šemom TV Arena sport, koja će direktno prenositi dva zaostala meča 5. kola Super lige Srbije, došlo je do korekcije vremena njihovog početka. – stoji u saopštenju takmičenja.

Dakle, prema novim satnicama, duel u Humskoj između Partizana i Napretka počeće u 16.45 časova, dok će fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde svoju utakmicu početi u 18.55 časova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter