0
Domaći fudbal

Nenad Bjekovic FSS dodela priznanja zlatna lopta Fudbalski Savez Srbije 23.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE DOBIJA NOVOG PREDSEDNIKA: Bjeković nema protivkandidata uoči izbora – oglasila se legenda srpskog fudbala!

Objavljeno: 17.10.22 u 09:43

Rok za prijavljivanje istekao.

Sada je i potpuno jasno – Nenad Bjeković biće novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Rok za prijavljivanje eventualnih protivkandidata istekao je i kao jedini kandidat jasno je ko pobeđuje. Protokol izbora predsednika će se ispoštovati 31. oktobra na zakazanoj Skupštini.

Bjeković će na ovoj funkciji zameniti Slavišu Kokezu. Novi predsednik kandidovan je od strane FS Beograda, FS Regiona Istočna Srbija i FS Kosovo i Metohija, dok su ga podržali Trenerska i Sudijska organizacija FSS.

Spominjalo se da bi Nebojša Leković mogao da bude protivkandidat, međutim nije dobio podršku od Kragujevčana kako od Radničkog tako ni od Regiona Zapadna Srbija.

Uz Lekovića i Nemanja Vidić je želeo da se uključi u borbu za predsednika FSS, ali nije uspeo da sakupi pet potrebnih glasova za kandidaturu.

Rasim Ljajić je odustao od učešća iako je u jednom trenutku bio favorit za predsedničku funkciju.

Ovim povodom, oglasio se i Mirko Poledica na svom Tviter nalogu.

U ponoć ističe rok za kandidaturu za predsednika FSS. Novi predsednik će biti Nenad Bjeković, čitav izborni proces je nezakonit, kao što je nezakonit bio i njegov izbor za zamenika nepostojećeg predsednika. Čak i da smo banana država ovo se ne bi desilo, mi smo nivo ispod. – napisao je on.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter