3
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

AU, KAKO JE ŽELJKO BIO LJUT: Mladi košarkaš Partizana nesportski postupio po završetku duela sa Studentima – Obradović poludeo! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.22 u 13:13

Ovo mu nije trebalo.

Košarkaši Partizana teškom mukom savladali su ekipu SC Derbija – 91:82. Tokom celog meča Podgoričani su pretili, a u pojedinim periodima meča čak i vodili.

Međutim, na kraju je ekipa Željka Obradovića rešila susret u svoju korist na suvi kvalitet i iskustvo.

Nakon što je meč završio, mladi košarkaš Partizana, Uroš Trifunović, šutnuo je loptu iz voleja u stilu fudbalskih majstora, a ista je završila na tribinama.

Ovaj potez nikako se nije dopao Željku Obradoviću koji je odmah žestoko kritikovao svog igrača.

Naredni meč crno-beli igraju već sutra (20.45) protiv Olimpije iz Milana u beogradskoj Areni u okviru trećeg kola Evrolige.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

3 Komentara

  1. Nema on st da bude ljut, potpuno mu je jasno da mora pojacati obranu ako misli o visokom letu! I to da za ABA i nacionalni sampionat pronadje centra boljeg od cerginog Holanda,to je ta mera prevage. Bez toga nema nikakvog vosokog leta iznad Cerginog gnezda!!

    0
    0
    Odgovori
  2. …stiPu Trifu moj zoc, on ima svoje limite kao i mladost, tj. on ‘igra sporednu ulogu’ u rosteru, ALI, mene interesuje ZASTO NEMAMO CESTITOG PLEJA I JOS JEDNOG CENTRA U EKIPI…cak i da se Aleksa SUTRA vrati, on nije pravi pley, kao i Egzum, a Madar je klinac kojeg razigravamo za neku drugu ekipu, a sada trenutno nije u ‘stanju’ da razigra ekipu na pravi nacin, a o poenima i kosgeterskom ucinku TEK NE BIH TROSIO RECI vise na njega…..?!!!!!!
    PS..KKP igra non-stop sa 6 kosarkasa u rosteru na dva jaka fronta i to na svaka dva dana, PA DOKLE ONI MOGU DA IZDRZE i ZAR DA Trifa, Vukcevic, Balsa, Madar budu TI KOJI CE OVE (sestoricu-Panter, Zek, Lesor, Naneli, PP, Egzum..) MOCI DA ODMENU I ODMORE, a o JAKOM FOKUSU I KONCETRACIJI, KAO I O JAKOM RITMU-NEMA NI GOVORA..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter