0
Evroliga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„AMBICIJA JE FAJNAL FOR“: Željko obradović govorio uoči evropske premijere pred Grobarima!

Objavljeno: 17.10.22 u 20:45

Košarkaši Partizana u utorak od 20.45 dočekuju košarkaše Milana u prvom meču pred svojim navijačima ove sezone u Evroligi. Crno-beli tu jure svoj prvi trijumf, a Željko Obradović je pred meč rekao sledeće.

„Zadovoljni i srećni da konačno igramo u Evroligi pred našim navijačima. Nadamo se da će doći u velikom broju da podrže ekipu i da će ekipa reagovati na najbolji način a to je da proba da pruži svoj maksimum protiv tima koji je projektovan i ima ambiciju da ide na Fajnal for. Imaju izvanredan roster, izvanrednog trenera, mnogo kvalitetnih igrača i to ne samo pojedinačno već i kao ekipa deluju zaista izvanredno,“ rekao je Obradović, i dodao:

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

„Veliki je izazov ispred nas i moraćemo da mnogo toga uložimo a pre svega verujemo u sebe da odigramo najbolju moguću utakmicu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter