0
Evropske lige

Foto: Twitter/@richarlison97

VELIKI HENDIKEP ZA BRAZIL: Bez moćnog napadača putuju u Katar?! (FOTO)

Objavljeno: 16.10.22 u 10:33

U jučerašnjem danu desio se potencijalni veliki hendikep za reprezentaciju Brazila, jer se jako bitan igrač povredio, a pitanje je da li će se oporaviti pre početka Mundijala.

U pitanju je napadač Totenhema, Rišarlison, koji je u okršaju protiv svog bivšeg kluba, Evertona, morao da napusti teren na startu drugog poluvremena zbog povrede lista.

Teško mi je da bilo šta kažem. Sve je ovo preblizu ostvarenju mog sna da igram na Svetskom prvenstvu. Već sam imao sličnu povredu i nadam se da će ovo biti zalečeno što je pre moguće. Prošli put mi se isto dogodilo dok sam igrao za Everton i tada sam bio van terena dva meseca. Teško je išta reći u ovom momentu. Ali, hajde da vidimo. Oporaviću se. U ponedeljak ću imati dodatne preglede, ali sada me boli i kada samo hodam. Moram da sačuvam pozitivne misli ako želim da idem u Katar. Desilo se šta se desilo. Sada moram da slušam lekare i da probam da se oporavim na vreme“ istakao je Rišarlison nakon meča.

Svetsko prvenstvo u Kataru će startovati za nešto više od mesec dana, a Srbija i Brazil će odmeriti snage 24. novembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter