1
Domaći fudbal

during the Partizan v Cukaricki - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPEKTAKL U HUMSKOJ, ČUKARIČKI NAIVNO PROSUO BOD: Penal, crveni karton i još mnogo uzbuđenja na derbiju kola! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.22 u 20:24

Fudbaleri Partizana od 18.30 časova na svom terenu dočekuju fudbalere Čukaričkog. Crno-beli žele da potvrde sjajnu formu, ali i Brđani žele da nastave svoj niz nepobedivosti, ipak domači tim je ipak izraženi favorit, što je potvrdio i trijumfovao nakon preokreta rezultatom 3:2.

U ne preterano sadržajnoj utakmici, ključni momenat sa sada odigrao se deset minuta pre kraja poluvremena. Lopta je nakon šuta Badamosija pogodila Markovića u ruku, sudija je procenio nakon gledanja VAR-a da je to kazneni udarac, a sa bele tačke je bio precizan Marko Docić. Svega par minuta kasnije Kristijan Belić je poravnao rezultat.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

U nastavku je Partizan ekspresno došao do prednosti. Odmah na početku drugog poluvremena, Živković je uputio centaršut, na koji je natrčao Pavlović i odličnim udarcem glave matirao čuvara mreže gostiju. Rikardo Gomeš je sredinom drugog dela odlično šutirao, ali prečka je sprečila gol napadača. Nakon centaršuta Marka Docića 15 minuta pre kraja, Drezgić je prosto zakucao loptu u gol glavom i tako poravnao rezultat.

Ali pet minuta pre kraja, sasvim naivno je ispala odbrana Čukaričkog, nisu čekali znak da izvedu prekid, nego je Natho jako pametno odigrao odmah za Uroševića, koji je doneo trijumf svom timu.

Partizan je sada treći, sa pet bodova manje od vodeće Zvezde, dok je Čukarički mesto iza sa bodom manje.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter