0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

SPEKTAKL U BEOGRADU: Navijači čekaju svetske šampionke ispred čuvenog balkona! (FOTO)

Objavljeno: 16.10.22 u 20:15

Zlatne dame su ponos Srbije!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu je ostvarila istorijski uspeh! Izabranice selektora Danijelea Santarelija savladale su Brazil u finalu Svetskog prvenstva i tako odbranile titulu šampiona osvojenu pre četiri godine.

Naše zlatne devojke slavile su sa spektakularnih 3:0 (26:24, 25:22, 25:17). Za tačno 88 minuta igre Brazilke su ‘počišćene’ sa terena. Vladarska pozicija trajaće osam godina, a kada se u obzir uzme mladost naše ekipe, nema razloga da se dominacija na planetarnoj smotri ne produžI.

Dame su prestižni turnir osvojile bez poraza, što dodatno daje na težini uspehu ekipe mladog italijanskog stručnjaka. Reprezentacija je tokom dana stigla u Beograd, a sada je ekipa spremna za izlazak na čuveni balkon Skupštine grada Beograda, kako bi pozdravila mnogobrojne navijače.

Muzički program je počeo u 19 časova i 15 minuta, za to vreme dame su ugostili gradonačelnik Aleksandar Šapić, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter