1
Domaći fudbal

during the Partizan v Cukaricki - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PREOKRET PARTIZANA: Novajlija za potpunu promenu rezultata! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.22 u 19:45

Fudbaleri Partizana od 18.30 časova na svom terenu dočekuju fudbalere Čukaričkog. Crno-beli žele da potvrde sjajnu formu, ali i Brđani žele da nastave svoj niz nepobedivosti, ipak domači tim je ipak izraženi favorit.

 

U ne preterano sadržajnoj utakmici, ključni momenat sa sada odigrao se deset minuta pre kraja poluvremena. Lopta je nakon šuta Badamosija pogodila Markovića u ruku, sudija je procenio nakon gledanja VAR-a da je to kazneni udarac, a sa bele tačke je bio precizan Marko Docić. Svega par minuta kasnije Kristijan Belić je poravnao rezultat.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

U nastavku je Partizan ekspresno došao do prednosti. Odmah na početku drugog poluvremena, Živković je uputio centaršut, na koji je natrčao Pavlović i odličnim udarcem glave matirao čuvara mreže gostiju.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Ludak je uspeo da postigne gol i da spaso ekipu od verovatnog poraza, zato kapu dole pred ovim kontraverznim fudbalerom kome je srcanost i pozrtvovanost ubedljivo najaca strana. Svaka ti cast Belicu. Dijabate je pored Natka jedini fudbaler koji zna da igra sa loptom, majstor fudbala koga je uzivanje gledati. Kapiten je odigrao kapitenski i sve vise lici na fudbalera od velikog znacaja.Problem br.1 nam je jos uvek desni bek, br.2 centralni stoper br.3 zadnji vezni koji zna sa loptom poput Natka pa tek onda da pricamo o ozbiljnoj ekipi. Sve cestitke Cukarickom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter