0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOČEKUJE ČUKU U DERBIJU KOLA: Evo kada i gde možete pratiti ovaj meč! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.22 u 09:28

Partizan će na svom stadionu dočekati ekipu Čukaričkog sa početkom u 18 časova i 30 minuta.

Crno-beli i belo-crni će odigrati najveći derbi 15. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a ovaj meč direktno možete pratiti, kao i do sada, na programu Arena Sport Premium 1. Ovo će ujedno biti i poslednji meč prvog dela sezone, ako izostavimo po dva zaostala meča večitih rivala.

Zanimljivo je da je i ovaj duel, kao i meč između Zvezde i Radničkog 1923, takođe, preslikan iz prošle sezone, jer je Partizan dočekao Čukarički upravo u 15. kolu u sezoni 2021/22. Tada su crno-beli slavili rezultatom 2:0. Strelci su bili igrači iz defanzivne linije, odnosno Igor Vujačić i Marko Živković.

U 30. kolu prošlosezonske Superlige Srbije, Čukarički je bio koban po Partizan, jer je meč završen bez pogodaka, a nakon utakmice, crno-beli su po prvi put zaostajali za Zvezdom 2 boda, dok su kroz gotovo čitavo prvenstvo imali plus od 5 bodova.

Poslednji susret, crno-beli i belo-crni su odigrali u okviru drugog kola plej-ofa prošle sezone. Meč je odigran 20. aprila, a domaćin je bio Partizan, koji je i slavio rezultatom 3:1. Strelci na ovoj utakmici bili su Bibras Natho, koji je bio precizan iz jedanaesterca, zatim Igor Vujačić, kao i Rikardo Gomeš, dok je za Čukarički gol postigao Stefan Kovač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter