0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEIZVESNO POLUVREME U BEOGRADU: Partizan bolji za ‘pola koša’ od crnogorskog tima! (FOTO)

Objavljeno: 16.10.22 u 22:01

Snažan otpor gostujućeg sastava!

U okviru 3. runde Admiral bet ABA lige, košarkaši Partizana ugostili su Studentski Centar iz Podgorice. Izabranici Željka Obradovića igraju prvi meč pred domaćom publikom u novoj sezoni, dok ih još dve utakmice u Štark Areni očekuju tokom predstojeće nedelje u Evroligi. Posle 20 minuta igre u srpskoj prestonici rezultat je 44:43.

FOTO: STARSPORT

Ekipa koju sa klupe predvodi mladi stručnjak, Andrej Žakelj, dobro je otvorila meč. Gosti su od samog starta pružili snažan otpor, a Partizan je na teren izašao u drugačijem sastavu od uobičajenog, bez lidera tima. Ubrzo je Obradović morao da podigne sa klupe glavne igrače, jer je igra gostujućeg sastava bila sve kvalitetnija. Gledali smo rezultatsku klackalicu sve do finiša prve deonice, kada su se crno-beli odvojili na maksimalnih +6 (23:17).

Delovalo je da će već na startu drugog kvartala Partizan steći osetniju prednost, međutim crnogorskim tim je imao spreman odgovor. Neretko su gosti bili u vođsvtu, ne većem od dva poena prednosti. Uspeo je Partizan da iskoristi i kazni protivničke greške i ponovo ode na +5, ali SC Derbi je uzvratio poenterskom mini serijom pred odlazak na najdužu pauzu.

Najefikasniji igrač u redovima domaće ekipe je Matijas Lesor sa 10 postignutih poena i tri skoka. Pratili su ga Dante Eksum, Zek Ledej i Papapetru sa šest poena.

Drežnjak i Džekson su se istakli sa 12 ubačenih poena za ekipu iz Podgorice.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter