4
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NEMA ŠTA DA ZAMERI MOMCIMA: Igračima svaka čast, teren je bio problem!

Objavljeno: 16.10.22 u 16:26

Fudbaleri Crvene zvezde u 15. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, gostuju ekipi Radničkog 1923 iz Kragujevca. Crveno-beli su izraziti favorit na ovom susretu koji počinje od 14 časova i sve osim trijumfa bilo bi ogromno iznenađenje. Ipak, domaći su se pokazali kao daleko tvrđi orah nego što bi se dopalo navijačima crveno-belih, ali je aktuelni šampion zemlje uspeo da dođe do minimalne pobede na teškom gostovanju.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Nakon meča, strateg crveno-belih, Miloš Milojević, podelio je svoje utiske.

“Nismo otvorili meč na vreme. Neću da se žalim, ali ni teren nije bio nešto da se igra. Mi bez igre teško možemo doći do šansi. To je veliki problem. Kad smo dali gol, imali smo više prilika koje treba bolje da rešavamo, da mirno privedemo meč kraju. Što se tiče borbenosti, stvarno igračima svaka čast. Te stvari druge moramo da radimo bolje i nema tu neke magije“, izjavio je Milojević.

Naredni meč koji crveno-beli igraju, na programu je u četvrtak u Novom Sadu protiv Vojvodine.

0
0

4 Komentara

  1. Nije tebi tavan podaskan kako treba!Jbla vas defanziva i guranje defanzivnih igrača u prvi sastav a centarfora nemate !Idite u Partizan učiti od Petriča kako se vodi tim.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda dovodi trenere koji u njoj uce za trenera. Tim hoce u ligu sampiona a nema trenera ni za konferenciju. Svaku utakmicu gledam sa strahom.

    0
    0
    Odgovori
  3. Gde top ima na svetu da igraci odmaraju 4 dana, a onda ih Miloje odmara na utakmici? Celo 1.poluvreme nijednog trenutka presing na zadnju liniju radnickog i onda mu teren kriv

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter