2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KATAI SA KREČA ZA POBEDU ZVEZDE: Crveno-beli se oporavili od poraza u Evropi, i dalje na bezbednoj distanci od TSC-a! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.22 u 15:59

Fudbaleri Crvene zvezde u 15. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, gostuju ekipi Radničkog 1923 iz Kragujevca. Crveno-beli su izraziti favorit na ovom susretu koji počinje od 14 časova i sve osim trijumfa bilo bi ogromno iznenađenje. Ipak, domaći su se pokazali kao daleko tvrđi orah nego što bi se dopalo navijačima crveno-belih, ali je aktuelni šampion zemlje uspeo da dođe do minimalne pobede na teškom gostovanju.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

U prvih pola sata poluvremena nismo videli ni jedan udarac na gol, ali je nakon 30 minuta igre, Ben pobegao protivničkoj odbrani, uputio centaršut, koji je glavom u mrežu poslao Mriko Ivanić. Ipak gol je poništen zbog minimalnog ofsajda komorskog napadača.

FOTO: FK Crvena zvezda

Najbolja prilika za goste je bila krajem prvog poluvremena kada je Gelor Kanga odlično gađao iz slobodnog udarca, ciljao je golmanov ugao, ali je stativa sprečila Gabonca da se upiše u strelce na današnjoj utakmici. Na prvi udarac u okvir gola na meču čekalo se ipak sve do 44. minuta kada je pokušao Mirko Ivanić.

FOTO: FK Crvena zvezda

U nastavku je Zvezda dodatno pritisla rivala, i zaigrali dosta bolje. A najbolja prilika je došla sredinom drugog dela kada je iz slobodnog udarca šutirao Aleksandar Katai, i pogodio prečku. Katai je sa bele tačke doneo prednost Zvezdi sa bele tačke 15 minuta pre kraja meča, fauliran je bio Šilja Pešić.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI HotSport (@_hotsport)

Najbolju priliku za domaće je u nadoknadi propustio Maksimović, koji je glavom šutirao iz neposredne blizine, ali je lopta otišla tik preko prečke. Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja. Crvena zvezda je tako ostala na tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, TSC, dok je Radnički 1923 i dalje u zoni koja vodi u doigravanje za opstanak, ali deluje da će teško Kragujevčani strepeti ove sezone.


Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Penal je uvek bio dosudjen miljenici kada je trabalo da izgubi ili da odigra nereseno. Ovo je nasa ruzna realnost u srpskom fudbalu a koja se stalno i uporno ruga u lici svim postenim ucesnicima ovoga sporta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter