12
Domaći fudbal

Fudbal-UEFA Europa League-Group L Crvena Zvezda v Gent goalkeeper Milan Borjan and Veljko Nikolic (L) Nemanja Milunovic Radovan Pankov Srdjan Spiridonovic Diego Falcinelli celebrate Beograd, 05.11.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

ZVEZDA RASKINULA UGOVOR SA NAPADAČEM: Stigao kao veliko pojačanje, a sada je slobodan u izboru nove sredine!

Objavljeno: 15.10.22 u 10:34

Ishod je bio potpuno očekivan!

Srpski fudbaler rodom iz Beča – Srđan Spiridonović od danas je slobodan u izboru nove sredine. On i Crvena zvezda sporazumno su raskinuli saradnju, nakon što čitavo leto klub iz Ljutice Bogdana nije uspeo da mu pronađe adekvatan angažman.

FOTO: FK Crvena zvezda

Spiridonović je u dresu Crvene zvezde odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima, upisavši četiri gola i pet asistencija. Na njegovu poziciju u klubu mnogo je uticao snimak koji je isplivao tokom period ‘lokdauna’ kada je Korona uzela maha. On je viđen kako je na žurci u kontaktu sa više ljudi.

Tokom svoje dosadašnje karijere nastupao je za Austiju iz Beča, Vićencu, Admiru, Panijonijos, Pogon, Crvenu zvezdu, Genčerbirligi i Atromitos.

0
0
12 Komentara
    • Ne poznam čovjeka a vijest je glupa jer niko za njega nije ni znao da je u Zvezdi,ko poslje tjeranja Ohija i dovođenja Pešića i onog što daje pet golova po sezoni ne bi se čudio da je vrhunski centarfor.

      0
      0
      Odgovori
  1. Jbg. ‘moze im se’ kada nema nikoga u Drz. Srb. da POLOZE RACUNE i da oprAVdayu ulozena ‘tudja’ sredstVA u Coor***VU-znamo vec chiyu, eee a za pro vi ziyu je vec druga stVAr, tu je sve jasno i ‘chisto’..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter